Madeira Mystery

Click here for English version

Min tidligere kollega Johnny Strand jobber på turistbåt, og på nyttårsaften i år var båten hans i Madeira. Han filmet det flotte fyrverkeriet med sitt digitalkamera (Olympus mju 350), som har en primitiv filmfunksjon.

Siden han ikke hadde QuickTime installert på sin PC da, fikk han først sett filmen i sommer (2005), og først da så han at kameraet hadde fått med seg noe han ikke hadde sett selv på nyttårsaften.

Klikk nedenfor for å se filmen i enten Windows Mediaplayer- eller QuickTime-format.

MEN FØRST: Denne filmen beviser INGENTING annet enn at noe rart har kommet med. Denne siden er overhodet ikke et forsøk på å overbevise noen om noe som helst. Hver og en får se den og gjøre seg opp sin egen mening. Det er helt klart en UFO i ordets rette forstand, nemlig et uidentifisert flygende objekt.

Det kan jo være hva som helst, kanskje julenissen har stylet kjerra si? For å være ærlig ser det ut som en løssluppen berg- og dalbanevogn. Intergalaktisk sådan.

Vel, her er filmen, nyt den. UFO etter ca. 10 sekunder, samt flere små rare og lysende punkter i bakgrunnen som ikke umiddelbart kan forklares med fyrverkeri:

madeiramystery.mov   (Apple QuickTime, lastes ned gratis her)
madeiramystery.wmv   (Windows Mediaplayer versjon 9 eller bedre)

Her er en bildesekvens fra filmen.

Kontakt: Pål Elnan

www.elnan.net